Promotie

  Zuiver en elimineer toxines met de AARDE producten!

  Volgens de traditionele Chinese geneeskunde start op 18 april weer het Aardeseizoen, de beste periode om de Element Aardeproducten en Harmony gezichts- en/of lichaamsverzorging💛in te zetten voor extra zuivering van de huid 💛💛💛 Het AARDE element is niet geassocieerd met een specifiek seizoen, maar met de overgang tussen de seizoenen, fasen van het leven en / of de verschillende fasen van een emotionele cyclus. Het staat voor creativiteit en transformatie! Zeker voor mensen die aarde in hun #BIORITME hebben.
  Deze 18-daagse overgangsperiode start in de lente vanaf 18 april en loop tot en met 5 mei.

  De milt en de maag zijn de organen van de aarde. De belangrijkste rol van de maag is het omzetten van voedsel in energie om de fysieke en mentale functies van het lichaam te ondersteunen. De milt is het orgaan dat verantwoordelijk is voor eliminatie.

  Als de energie van de milt laag is, is de eliminatie slecht en slaat het lichaam gifstoffen op. De milt ontlasten doe je met zoete smaken en gekookt, warm voedsel. Voeg gierst, kastanje, pompoen, squash, erwten, wortelen en zoete aardappelen toe aan je vlees of vis gerechten.

  De phytobiodermie quantum gecertificeerde lijn AARDE, reinigt en elimineert toxines in je lichaam, terwijl de uitstraling van de huid wordt hersteld.

  Bij aankoop van 3 AARDE producten NU 10% KORTING!
  Logo Piccobello Beauty & Health
  Er goed uitzien en je goed voelen,
  zowel fysiek als energetisch en emotioneel.
  heb je vragen?
  Contacteer ons

  Piccobello Beauty & Health
  Vleminkstraat 50
  3201 Langdorp