Contact

  Adres
  Piccobello Beauty & Health
  Vleminkstraat 50
  3201 Langdorp
  Bel ons
  Email
  Openingsuren
  Enkel op afspraak, op volgende dagen:

  Maandag: 9 tot 21 uur
  dinsdag: 9 tot 18 uur
  woensdag: 9 tot 21 uur
  donderdag: gesloten
  vrijdag: 9  tot 18 uur
  zaterdag: 9  tot 13 uur
  zon- en feestdagen: gesloten

  Heb je een afspraak gemaakt en je kan deze niet nakomen, gelieve dan 24 u vooraf te verwittigen. Zo kunnen we nog iemand anders blij maken met jouw plaatsje en zullen er geen onnodige kosten worden aangerekend. 

  Aangepaste hygiëne maatregelen bij Beautysalon Piccobello vanaf 18 mei om de verspreiding van het Coronavirus tegen te gaan:

  (Deze zijn opgemaakt volgens de algemeen geldende richtlijnen inzake de hygiëne protocollen bij het uitvoeren van schoonheidsbehandelingen en massages die wij hebben doorgekregen van onze beroepsfederatie):

  - Beautysalon Piccobello werkt ENKEL op afspraak met één op één behandelingen. Kom dus alleen naar je afspraak. OOK op afspraak voor afhalen cadeaubon of producten!

  - Heb je symptomen (hoesten, niezen, keelpijn, benauwdheid, koorts,… ) van het Coronavirus, annuleer dan onmiddellijk je afspraak, kom dan NIET naar Beautysalon Piccobello maar blijf thuis! Ook als het in je gezin aanwezig is neem dan je verantwoordelijkheid!

  - Kom precies op tijd, zodat je niet hoeft te wachten in de wachtruimte. Je mag eventueel buiten of in je voertuig wachten tot ik je binnen roep.

  - Draag een (zelfgemaakt) mondmasker (uitzondering tijdens gelaatsverzorging en bepaalde lichaamsmassages)

  - Bij het binnenkomen worden geen handjes of knuffels gegeven.

  - Desinfecteer je handen bij het binnenkomen en het buitengaan met de voorziene hydro-alcoholische handgel.

  - In het toilet zijn er ook extra antibacteriële handzeep en wegwerpdoekjes voorzien voor het wassen en afdrogen van je handen.

  - Ik zorg voor voldoende en regelmatige verluchting van de praktijk, dit ook tussen de behandelingen door. Zo wordt er extra tijd voorzien tussen 2 klanten en wordt alles aan gebruikt materiaal en oppervlaktes gedesinfecteerd.

  - In de behandelruimte wordt er vanaf nu gebruik gemaakt van biologisch afbreekbaar wegwerpmateriaal: handdoeken, stoelhoes en behandelschort zodat deze ook na iedere klant helemaal verwijderd kunnen worden.

  - Ikzelf zal ook persoonlijke beschermingsmiddelen dragen zoals mondmasker, wegwerpschort en tijdens gelaatsverzorging een gelaatsscherm, gebruik van handschoenen waar mogelijk en de handen voor en na elke behandeling voldoende reinigen en desinfecteren.

  - Tijdens de behandelingen neem ik GEEN telefoons op. Spreek duidelijk de naam en telefoonnummer in en ik bel je zo snel mogelijk terug.

  - Het spreekt voor zich dat al de nodige aangepaste voorzieningen en de extra tijd die ik moet laten tussen de klanten het niet meer mogelijk maakt om behandelingen uit te voeren die < 30 min. Ontharen/epilaties van het gelaat wordt ENKEL nog gedaan tijdens een gelaatsverzorging. Dus GEEN behandelingen en ontharingen meer van 10 minuten want dan ben ik meer aan het vervangen en desinfecteren dan aan het werken en kost het mij meer dan het me opbrengt. 

  - Wil je een product of cadeaubon komen afhalen, ook dan moet je een afspraak maken. Mail even naar info@beautysalonpiccobello.be of bel naar 016/43.81.79 en spreek een boodschap in en ik contacteer je zo snel mogelijk terug.

  - Cadeaubonnen die nog in omloop zijn met vervaldatum tussen 13 maart en 30 juni 2020 worden automatisch verlengd tot 30 oktober 2020.

  Alvast bedankt voor je begrip en als iedereen zijn steentje bijdraagt kan je met een gerust hart op een veilige en ontspannende manier komen genieten van jouw me-time moment!

  Els Tielemans

  Vul het contactformulier in voor meer informatie

  Logo Piccobello Beauty & Health
  Er goed uitzien en je goed voelen,
  zowel fysiek als energetisch en emotioneel.
  heb je vragen?
  Contacteer ons

  Piccobello Beauty & Health
  Vleminkstraat 50
  3201 Langdorp