promotie

  Geef je huid extra vocht en tonus met het element WATER!

  We zijn ondertussen het laatste deel van de energetische seizoen cyclus gestart - de winter 💜

  💜Dit seizoen loopt van 8 november tot en met 17 januari en wordt gekenmerkt door de energie van water, een zeer Yin oftewel terugtrekkende energie, staat voor rust, opladen en vernieuwing. Het geeft je de juiste energie om je innerlijke rust te vinden.

  💜De kou van de energetische winter zet de natuur en ons lichaam in de slow motion stand .
  Je voelt een sterkere vermoeidheid en de natuurlijke behoefte om je terug te trekken en het rustiger aan te doen om je energie te sparen.

  💜Je lichaam heeft behoefte aan verwarmende voeding. Vermijd het overslaan van een maaltijd en geef de voorkeur aan de lekkere wintergroenten, opwarmende stoofpotjes, zelfgemaakte kippenbouillon. Granen zoals quinoa, boekweit en peulvruchten nl. rode bonen of linzen. Ze voorzien je van waardevolle onverzadigde vetten en trage suikers die langzaam worden opgenomen om je nieren en blaas, het bijbehorende organen paar van het element water, in balans te behouden.

  💜In de winter is je huidteint valer en kleurlozer en verliest zij haar volume. Het Quantum Water gamma stimuleert de waterhuishouding en brengt alle essentiële voedingsstoffen naar de huid en haar om haar de nodige kracht en glans te geven.

  💜Reserveer je Water Harmony verzorging bij Beautysalon Piccobello!

  GRATIS PHYTO5 TOILETTASJE bij aankoop van 2 PHYTO5 producten, bij aankoop van 3 WATER producten 10% EXTRA KORTING! (zolang de voorraad strekt)
  Logo Piccobello Beauty & Health
  Er goed uitzien en je goed voelen,
  zowel fysiek als energetisch en emotioneel.
  heb je vragen?
  Contacteer ons

  Piccobello Beauty & Health
  Vleminkstraat 50
  3201 Langdorp