Alternatieve methodes

  Auriculomedicine

  Het stimuleren van punten in je oor om je van nature aanwezige zelfhelend vermogen te stimuleren om zo je lichaam en geest terug in balans te brengen.

  Intake € 75 - Vervolg € 55

  Happiness verzorgingen

  Volgens de exclusieve Quantumdiagnose bepalen we jouw PHYTO5 elementen. (Hout, Vuur, Metaal, Water en Aarde). Het positief effect van elk element is uniek en is ontworpen om fysiek, energetisch én emotioneel evenwicht te bereiken, die overeenkomen met de actuele staat en de behoeften van dat moment. Uitgangspunt bij een Happiness verzorging is je emotionele staat van zijn. De emotie is persoonlijk en verandert met de tijd. Het sentiment van geluk en heling wordt bereikt wanneer onze emotionele staat van het moment gebalanceerd is.

  Stel jezelf voor -comfortabel liggend op een verwarmd bedje- in een stille rustgevende omgeving. Zodra de Phytobiodermie Quantum gecertificeerd diagnose is voltooid, begint de ervaring door de inwerking van de producten corresponderend met je specifieke behoeften en emoties.

  Door het samenvoegen van de huidverzorging en de Phytobiodermie technologieën, wordt in het lichaam geblokkeerde energie losgemaakt en worden positieve emoties naar de oppervlakte gebracht. Het balanceren en zuiveren van de huid versterken de vitale energie en emotionele balans. Hiermee wordt optimaal resultaat bereikt op een natuurlijke manier.

  Met de producten voor thuisgebruik aangepast aan jouw emotionele staat van zijn, zal het geluks- en ontspanningsgevoel, bereikt tijdens de behandeling, thuis verder gezet kunnen worden.
  Auriculomédicine maakt deel uit van de energetische geneeskunde, waarbij de Chinese geneeskunde, de Indiase geneeskunde en de westerse geneeskunde verenigd worden. Deze worden gereflecteerd in de drie grote welzijnsniveaus van het menselijk lichaam; fysiek niveau (westers), energetisch niveau (oosters), bewustzijnsniveau (Indiaas).  

  De therapie stimuleert bepaalde delen van de oorschelp (auricula). Zo worden er reflexen opgewekt die ziektes en pijn gunstig kunnen beïnvloeden.
  Dit komt doordat het oor talrijke koppelingen heeft met het centraal zenuwstelsel (microsystemen). Het principe van de auriculomédicine is gebaseerd op het reflexmechanisme. Deze diagnostiek- en behandelmethode is begin jaren ’50 van de vorige eeuw ontwikkeld door de Franse arts dr. Paul Nogier. Die ontdekte dat specifieke punten op de oorschelp corresponderen met specifieke organen en systemen. Plaatselijk druk uitoefenen op een punt leidt tot een reactie. Deze reactie is waar te nemen met het Vasculair Autonoom Signaal (VAS). Behandeling gebeurt door de reflexpunten van het uitwendige oor te masseren, door kleine klevende kogeltjes te gebruiken die een paar dagen blijven zitten, of door elektrische stimulatie of laserstimulatie. Elk lichaamsdeel, elk orgaan, elke functie heeft een overeenkomstige reflexzone in de oorschelp.

  Een onderzoek op basis het VAS berust op een doelgerichte communicatie met het lichaam. Eenvoudig uitgedrukt komt dit neer op het stellen van vragen aan het organisme en het krijgen van antwoorden daarop. Concreet worden die “vragen” gesteld door het prikkelen van het organisme met bepaalde (licht)frequenties, de antwoorden worden gegeven door middel van het polssignaal, het VAS. Het organisme is immers heel communicatief. De kunst bestaat erin die “vragen” heel precies en begrijpelijk te formuleren en de antwoorden juist te decoderen en te interpreteren. Met het VAS kan de therapeut op verschillende niveau 's verstoringen vinden: zowel het Chakra niveau (gefixeerde overtuigingen) als het energetisch niveau (geparkeerde emoties) als op het fysieke niveau (lichamelijke symptomen).

  Hiermee gaan we dan op zoek in het oor naar punten. Een punt dat reageert geeft een afwijking weer in de thermoregulatie van het desbetreffende orgaan of lichaamsdeel, Chakra of Yin-orgaan en wordt dan mee gestimuleerd.

  Uit onderzoek is gebleken dat auriculomédicine een effectieve manier is om chronische en acute pijn te verlichten, zeer goed helpt bij slaapproblemen, faalangst, stress, concentratieproblemen en ondersteunend werkt bij het afkicken van verslavingen

  • Intake behandeling 75 à 90 min.: € 75
  • Vervolg behandeling 60 min.: € 55

  (Deze behandeling kan enkel na bespreking met Els in de zaak, via mail of telefonisch gereserveerd worden.)

  Logo Piccobello Beauty & Health
  Er goed uitzien en je goed voelen,
  zowel fysiek als energetisch en emotioneel.
  heb je vragen?
  Contacteer ons

  Piccobello Beauty & Health
  Vleminkstraat 50
  3201 Langdorp