phyto 5

Phyto 5 producten

Phyto 5 is een lijn verzorgingsproducten voor gezicht, haar, hoofdhuid en lichaam. De methode is gebaseerd op het energetische principe van de Chinese geneeskunde: ons lichaam bestaat uit materie én energie. De theorie over de Yin en Yang en de Leer van de 5 natuurelementen - Hout, Vuur, Aarde, Metaal en Water liggen aan de basis van PHYTO 5, Méthode Phytobiodermie.
De producten van Phyto 5 worden geproduceerd in Zwitserland uit natuurlijke actieve bestanddelen. De volledige productlijn wordt gemaakt uit hoogwaardige geconcentreerde stoffen uit de natuur, zoals klei, algen, plakton, oligo-elemneten (mineralen), voedende plantaardige en vitaliserende etherische oliën. De producten zijn uitzonderlijk krachtig door hoge concentraties van de beste etherische oliën. Daarom zijn producten enkel te verkrijgen met professioneel en gepersonaliseerd advies.

phyto 5 producten

Phytocure

Een gezonde inwendige balans is de basis voor schoonheid en vitaliteit. Natuurlijke zuivering en versterking van het organisme stimuleren de gezondheid, en daardoor ook schoonheid. Voedingssupplementen kunnen hierbij een belangrijke rol vervullen. Phytocure is een gamma van hoogwaardige voedingssupplementen speciaal ontwikkeld voor uw schoonheid en welzijn. Bij gebruik van Phytocure voedingssupplementen voelt u zich fitter en vitaler. Uw huidstructuur verbetert zichtbaar en voelbaar.

Phytocure ligt in dezelfde lijn en filosofie van PHYTO 5 verzorgingen en producten, en is de perfect aanvulling voor inwendige ondersteuning.

  • zijn 100% natuurlijk
  • zijn volledig plantaardig
  • zijn vrij van toxische bestanddelen
  • voldoen aan de strengste productienormen pythocure
  • staan onder continue evaluatie en controle
  • steunt op meer dan 25 jaar ervaring
  • staat onder toezicht van een industrie apotheker

Het Phytocure gamma bestaat uit:

  • een exclusieve formule van bio-actief organisch silicium in drinkbare oplossing
  • kwaliteitsvolle plantenextracten
  • koudgeperste oliën in plantaardige capsules

 Chromatherapie tijdens iedere gelaatsverzorging en lichaamsverzorging !!!

Kleuren hebben een helende invloed op het lichaam; er wordt al duizenden jaren gebruik gemaakt van de helende krachten van kleuren. Door de eeuwen heen zijn er verschillende beschavingen geweest die met kleuren geëxperimenteerd hebben, waardoor steeds meer kennis over kleuren bekend is geworden en bewaard is gebleven.

licht

Zoals gezegd hebben alle kleuren van het spectrum hun eigen vibratie en energie, en deze hebben een corresponderend punt op het menselijk lichaam. Deze vibrerende energie kan gebruikt worden voor de behandeling op acupunctuurpunten, reflexzones van organen, energetische centra, lokale aandoeningen en zelfs na chirurgische ingrepen. De Dualchroma 10 is uitzonderlijk efficiënt voor het gebruik op esthetisch vlak en bij medische esthetiek. De techniek is exclusief: discroïde filters worden gebruikt om uiterst zuivere lichtstralen te bekomen. De dualchroma 10 bevat geen infrarood of ultraviolette straling. Het biedt de volgende kleuren uit het kleurenspectrum aan: rood, oranje, geel, groen, cyaanblauw, donkerblauw, violet, turkoois, roze en wit licht. Chromatherapie de ware revolutie in de esthetiek door zijn impact:

toestel
• Verbetert voelbaar de elasticiteit van de weefsels
• Versnelt zichtbaar de celregeneratie
• Verhoogt de afvoer van toxines
• Verbetert de arteriële, veneuze en lymfecirculatie
• Tonifieert zichtbaar de huid en weefsels

PHYTO 5 is pionier in het gebruik van licht- en kleurtherapie! Al in 1998 kreeg PHYTO 5 (toen nog phytobiodermie) de prijs voor innovatie tijdens het Internationale Esthetiek Salon in Parijs. 15 jaar later zijn we nog steeds vernieuwend en kan u vertrouwen op meer dan 15 jaar professionele ervaring en wijsheid.