massage olie

Ontspannende massage

Wilt U zich eens heerlijk ontspannen in een rustige omgeving, ver weg van alle drukte en stress, dan ben je eveneens aan het juiste adres. Hier kan je terecht voor deugddoende massages gaandeweg van kortere rug- nek- schoudermassages tot uitgebreide massages van het hele lichaam gebaseerd op oosterse technieken.

Phyto 5 lichaamsmassage
Uw Beauty & Energyconsulente laat je kiezen uit verschillende massages, afgestemd op uw mood van het moment. Iedere massage wordt gepersonaliseerd en u kiest tevens zelf de massageolie:

Chi Yang Massage olie: energizing - toning op basis van etherische oliën van o.a. gember, kardemon, anijs, peper en amyris
Zen Massage olie: balancing op basis van etherische oliën van o.a. pompelmoes, sinaasappel, ylang-ylang en guajak
Chi Yin Massage olie: relaxing - cooling op basis van etherische oliën van o.a. pepermunt, lavendel, citroen, cyprus en cederhout

Elke olie is 100% natuurlijk, rijk aan voedende en hydraterende elementen.

  • volledige lichaamsmassage: Duur: 60 min. / € 60.00
  • rug- nek- schoudermassage: Duur: 30 min. / € 30.00
  • hoofd- nek- schoudermassage: Duur: 30 min. / € 30.00
  • voetmassage: Duur: 30 min. / € 30.00Quantum massage behandeling
De Quantum Phytobiodermie Gecertificeerde massagebehandeling is een huidverzorgend programma dat naast materie en energie ook emoties mee in balans kan brengen wat leidt tot een gevoel van welzijn en geluk. De persoonlijke behandeling start met een Quantum diagnose, welke jouw ideale geluksgevoel weergeeft. Uw keuze uit de 5 emoties bepaald de holistische natuurlijke massage behandeling (biostimulatie, chromatherapie, massage met etherische oliën en klei, douche en hydratatie) die helemaal aangepast is aan jouw noden. Na een ongelofelijk relaxerend moment voel je je totaal herboren. De behandeling wordt afgerond met een Quantum Phytobiodermie Gecertificeerd product voor thuis. Keuze uit volgende behandelingen:

  • Massage 60 min. / € 120 (incl. thuisproduct t.w.v. € 50)
  • Massage 80 min. / € 150 (incl. thuisproduct t.w.v. € 50)Hot-Stone massage
Hot-stone therapie is een warmte massage, een weldaad voor lichaam en geest. De warmte van de stenen dringt diep door in de spieren en zorgt voor een diepe relaxatie terwijl de druk van de stenen zorgt voor een "stretching effect" op de spieren.
Deze massage stimuleert de orgaanfuncties en de stofwisseling, helpt afvalstoffen afvoeren en activeert het zelfherstellend vermogen van het lichaam.

  • Hot-stone massage van het volledige lichaam: Duur: 60 min. / € 65.00
  • Hot-stone massage van de rug, nek en schouders: Duur: 30 min. / € 35.00zensa massage

ZenSa massage
ZenSa is niet zomaar een massage. ZenSa  is een hele nieuwe massage en voelt als een week vakantie !! Tijdens de energetische ZenSa massage wordt je lichaam en geest betoverd door de geurervaring, geavanceerde techniek en hoogwaardige etherische oliën. Het brengt balans in je persoon. ZenSa is een totale rustgevende massage, die door middel van onder meer de oneindige beweging van de lemniscaat evenwicht brengt in de communicatie van je lichaam.

Tijdens het intakegesprek ontdekken we je favoriete massageolie. Na een ontgiftende voetmassage, start de ZenSa echt. De massage is ongeëvenaard door zijn volledigheid: het hele lichaam wordt letterlijk van kop tot teen subtiel in handen genomen om zo stap voor stap tot een totale ontspanning en harmonie te komen. Een ongekend gevoel van herboren zijn met hernieuwde energie is het resultaat!

De ZenSa massage is uniek en samengesteld door een team Phyto 5 ervaringsdeskundigen en er worden dus enkel zachte technieken gebruikt. De Zensamassage werkt niet op pijn en op losmaken van blokkades. (Enkel uitgevoerd door gecertificeerde professionals!)

 
  • Zensa massage: duur 90 min. / € 90.00