Lichaamsverzorging

Phyto 5 Body Harmony
Bij professionele PHYTO 5 lichaamsbehandelingen volgen essentiële fases elkaar op: analyse van uw huid en lichaamsbouw, lichaamspeeling, stimuleren of losmaken van energiepunten, natuurlijke kleipakking, lymfedrainage en chromatherapie en een gepersonaliseerde afwerking.
Binnen deze lichaamsbehandeling maken we gebruik van verschillende producten, etherische oliën en kleipakkingen al naar gelang welk probleem er zich voordoet. Zo hebben we voor iedere lichaamskwaal een specifieke verzorging met doelgericht resultaat:

 • Cellulitis, stress of vermoeidheid: Harmoniseert de energetische circulatie en werkt in op de spieren
 • Slechte bloedcirculatie of spataders: Harmoniseert de oppervlakkige bloedsomloop
 • Vermageren of ontgiften: Sterk detoxinerende werking
 • Zware benen, moe en futloosheid: Harmoniseert de veneuze en lymfatische circulatie
 • Huidverslapping, oedeem of dehydratatie: Tonifiërende werking

We raden ook aan deze verzorgingen in kuurvorm te doen al naar gelang welk resultaat men wenst te bereiken maar dit is steeds verschillend van persoon tot persoon.
Duur volledige verzorging: 180 min. / € 130.00Experience Douceur

Deze verzorging werkt heel hydraterend na het zonnebaden, kan echter ook tijdens de winter worden gedaan omdat de huid dehydrateert tijdens de winter. Deze verzorging bestaat uit een lichaamspeeling, een harmoniserende kleipakking, serum van mineralen en oligo-elementen en afwerking met een hydraterende bodylotion.
Duur volledige verzorging: 90 min. / € 85.00New Mama

Deze verzorging is ideaal na de bevalling. Het geeft je zowel mentaal terug een harmoniserend gevoel en hormonaal evenwicht als lichaamelijk gaat het verstevigend, afslankend en hydraterend werken. Deze verzorging bestaat uit een lichaamspeeling, afslankend serum, hydraterende kleipakking en een speciale harmoniserende kleipakking op de buik, lymfedrainage, serum van mineralen en oligo-elementen en afwerking met een vertevigende lichaamsgel.
Duur volledige verzorging: 180 min. / € 145.00Phyto 5 lymfedrainage

Hierbij gebruiken we de PHYTO 5 biodrainer, die een aangenaam en masserend gevoel geeft.
Ons eigen lymfesysteem is één van de belangrijkste katalysators van ons persoonlijk energiepeil. Wanneer dit niet goed functioneert, voelen we ons vermoeid, opgezwollen en heeft de huid vaak onzuiverheden.toestel
Met de PHYTO 5 drainagetechniek laten we uw energie weer op volle toeren draaien:

 • U voelt uw lichaam bruisen van energie
 • Uw huid straalt weer
 • Uw geest is wakker geschud
 • Kortom we brengen uw persoonlijk energiereservoir tot een maximum

Drainage heeft een schitterende inwerking op de 5 fluides van het lichaam:

 • De energiecirculatie van de spieren
 • De arteriële bloedcirculatie
 • Het bindweefsel
 • De veneuze - en lymfecirculatie
 • De watercirculatie

Voor een optimaal resultaat is het aan te raden deze behandeling in kuurvorm te doen van 6 tot 10 behandelingen 1 à 2 maal per week!
Duur: 60 min. / € 60.00


Feel Good kuur
Een kuur van 6 tot 10 behandelingen voor zware benen, anti-cellulitis of afslanking . Deze bestaat uit een lymfedrainage in combinatie met kleurlichttherapie, eventuele pakking en Phyto 5 en Phytocure producten  volgens het probleem.
Prijs bespreekbaar


Chromatherapie tijdens iedere gelaatsverzorging en lichaamsverzorging !!!
Kleuren hebben een helende invloed op het lichaam; er wordt al duizenden jaren gebruik gemaakt van de helende krachten van kleuren. Door de eeuwen heen zijn er verschillende beschavingen geweest die met kleuren geëxperimenteerd hebben, waardoor steeds meer kennis over kleuren bekend is geworden en bewaard is gebleven.

licht

Zoals gezegd hebben alle kleuren van het spectrum hun eigen vibratie en energie, en deze hebben een corresponderend punt op het menselijk lichaam. Deze vibrerende energie kan gebruikt worden voor de behandeling op acupunctuurpunten, reflexzones van organen, energetische centra, lokale aandoeningen en zelfs na chirurgische ingrepen. De Dualchroma 10 is uitzonderlijk efficiënt voor het gebruik op esthetisch vlak en bij medische esthetiek. De techniek is exclusief: discroïde filters worden gebruikt om uiterst zuivere lichtstralen te bekomen. De dualchroma 10 bevat geen infrarood of ultraviolette straling. Het biedt de volgende kleuren uit het kleurenspectrum aan: rood, oranje, geel, groen, cyaanblauw, donkerblauw, violet, turkoois, roze en wit licht. Chromatherapie de ware revolutie in de esthetiek door zijn impact:

toestel
• Verbetert voelbaar de elasticiteit van de weefsels
• Versnelt zichtbaar de celregeneratie
• Verhoogt de afvoer van toxines
• Verbetert de arteriële, veneuze en lymfecirculatie
• Tonifieert zichtbaar de huid en weefsels

PHYTO 5 is pionier in het gebruik van licht- en kleurtherapie! Al in 1998 kreeg PHYTO 5 (toen nog phytobiodermie) de prijs voor innovatie tijdens het Internationale Esthetiek Salon in Parijs. 15 jaar later zijn we nog steeds vernieuwend en kan u vertrouwen op meer dan 15 jaar professionele ervaring en wijsheid.CHROMATHERAPIE TEGEN VERMOEIDHEID

Een kuur waar je lichaam terug wordt opgeladen door kleurlichttherapie in combinatie met manuele technieken om zo de vermoeidheid te verdrijven. De energiestromen in het lichaam worden hierdoor terug in evenwicht gebracht. Altijd in kuur van 3 tot 6 behandelingen.
Duur: 30 min. / € 30.00