Een kadobon, altijd een verrassing !

Al onze verzorgingen en arrangementen zijn verkrijgbaar als kadobon. Een paar uur ontspanning schenken in deze stressy samenleving kan een ideaal geschenk zijn voor Valentijn, Moederdag, Vaderdag, verjaardag, pensioen, zomaar, als dank, Kerstmis, Nieuwjaar, ... . Ook een aanrader voor bedrijven om klanten of personeel in de watten te leggen!

Een kadobon blijft 6 maand geldig en is niet in geld terugbetaalbaar en niet cumuleerbaar met andere acties en promoties. Vervallen kadobonnen worden niet meer aanvaard.


Je kan de geldigheidsduur van je kadobon ook verlengen met 6 maand door opleg van 10 % van de waarde ervan bij uw reservatie. Dit kan telefonisch of via mail verlengd worden en enkel als de eerst vast gelegde vervaldatum van je kadobon nog niet is overschreden.

U kan uw kadobon bestellen per telefoon of via mail. Zo zal hij al vooraf klaar liggen in de zaak bij afhaling. Een kadobon kan ook verzonden worden na betaling via overschrijving (+kleine verzendingskost) maar dat wordt steeds vooraf besproken dan.

kadobon